Zadnjih desetak godina svakodnevno radimo s roditeljima djece predškolske i osnovnoškolske dobi. Na različite načine, odgovaramo na njihove svakodnevne situacije i pitanja poput: kako postavljati granice djetetu, kako pomoći djetetu koje je puno strahova, kako smiriti dijete koje je često ljuto, kako pomoći djetetu da se snađe u nekoj situaciji…

Od ove jeseni odlučili smo ponuditi novi oblik podrške za roditelje – putem webinara. Namijenjeni su svim roditeljima kao i kolegama i kolegicama koji rade s djecom.

Webinari će biti organizirani na način da će biti tematski pa ćemo u uvodnom dijelu ukratko obrazložiti temu koristeći svakodnevne primjere. A potom će sudionici webinara imati priliku postaviti pitanja na koje će dobiti personalizirani odgovor. Vodit ćemo računa da ima vremena za više pitanja.

Ako sudionici neće imati pitanja, voditelj webinara će nastaviti obrazlagati započetu temu, kroz druge primjere s kojima smo se susreli u praksi.

Trajanje webinara: 60 minuta
Cijena: 120kn
Webinar se plaća unaprijed i povrat novca nije moguć kao niti naknadno slušanje webinara.

Za webinare ćemo koristiti platformu Zoom. Prije početka webinara a po izvršenoj uplati, primit ćete lozinku preko koje ćete moći ući u virtualnu sobu u vrijeme održavanja webinara. Nije potrebna instalacija programa na kompjutor.

Pozivamo vas na naše webinare:

Trenutno nema otvorenih događaja.