WEBINARI

Kako je sve krenulo sa našim webinarima?


Počelo je sa pandemijom kada smo, kao i mnogi drugi, pronalazili načine da ostanemo u kontaktu sa vama. Te prve godine, dobro nam poznate 2020.te, odradili smo čak 19 online webinara na kojima je sudjelovalo 218 polaznika! Ovaj entuzijazam nas je zarazio zbog čega smo nudili novu seriju webinara i naredne godine u istom formatu. 17 webinara je slušalo 235 polaznika.

Mi smo to vidjele kao nastavak interesa no kao i u svemu rado začinimo sa nekim novim detaljima. Kao velike ljubiteljice multikulturalnosti i općenito učenja na svjetskoj razini, bilo nam je posve logično da sljedeći začin bude taj da dogovorimo suradnje sa kolegama i kolegicama iz regije i šire.

Stoga smo u mjesečnim webinarima tijekom prve polovice 2022. godine organizirale 6 webinara na kojima je sudjelovalo 274 polaznika, uglavnom kolega i kolegica koji se bave sa psihoterapijom i/ili na neki drugi način rade sa djecom, mladima i odraslima (psiholozi, pedagozi, socijalni pedagozi, edukacijski rehabilitatori, logopedi, socijalni radnici i srodne struke).

Brojke su posve jasne pa mi entuzijastično nastavljamo dalje nuditi webinare.

Kako su webinari koncipirani?


Svaki webinar je usko fokusiran na određenu tematiku kojoj će se pristupiti kombinirajući najnovije teorijske spoznaje iz područja iz kojih su educirani predavači (psihologija, psihoterapija, terapija igrom, transakcijska analiza…) te će se teorija dodatno potkrijepiti konkretnim primjerima iz prakse ili video materijalima.

Budući da su istraživanja pokazala da je najbolji način za učenje kada smo aktivno uključeni u proces, izabrali smo online program koji nam omogućuje interakciju. Tako ćete moći postavljati svoja pitanja i komentirati sadržaj na temelju vašeg dosadašnjeg iskustva.

Hoću li dobiti potvrdu i/ili dodatne materijale na kraju webinara?


Da! Kako biste mogli upotpuniti svoju dokumentaciju o stručnom usavršavanju, nakon svakog webinara dobit ćete i potvrdu o sudjelovanju. Također, kako biste se na ovu temu i nova znanja mogli vratiti u nekom drugom trenutku bit će vam poslani i dodatni materijali o temi webinara.

Cijena i trajanje webinara

Trajanje webinara: 120 minuta
Cijena: 25.22 €

Za sve koji nam se pridružuju van Republike Hrvatske, moguće je plaćanje i putem PayPal-a.

Za webinare ćemo koristiti platformu Zoom. Prije početka webinara a po izvršenoj uplati, primit ćete lozinku preko koje ćete moći ući u virtualnu sobu u vrijeme održavanja webinara. Nije potrebna instalacija programa na kompjutor.

Stoga, pogledajte koje webinare imamo dogovorene, pronađite neki koji će vam nadopuniti vašu riznicu znanja i pridružite nam se! Vidimo se na Zoom-u!

Naši sljedeći webinari:

Trenutno nema otvorenih događaja.