U današnje vrijeme koje je vrlo zahtjevno, koje traži od stručnjaka da balansira između brojnih profesionalnih i privatnih obaveza, webinar nam se učinio kao dobar način do-educiranja iz topline Vašeg doma.

Kako je webinar koncipiran?


Svaki webinar je usko fokusiran na određenu tematiku koju ćemo prikazati kombinirajući najnovije teorijske spoznaje iz područja iz kojih smo mi educirani (psihologija, terapija igrom, transakcijska analiza) te ćemo teoriju dodatno potkrijepiti našim primjerima iz prakse.

Budući da su istraživanja pokazala da je najbolji način za učenje kada smo aktivno uključeni u proces, izabrali smo online program koji nam omogućuje interakciju. Tako ćete moći postavljati svoja pitanja i komentirati sadržaj na temelju Vašeg dosadašnjeg iskustva.

Hoću li dobiti potvrdu na kraju webinara?


Kako biste mogli upotpuniti svoju dokumentaciju o stručnom usavršavanju, osigurali smo da na kraju svakog webinara imate kratak online upitnik. Upitnik će pokrivati sadržaj koji je obrađen u webinaru i pomoći će Vam u dodatnoj integraciji stečenog znanja. Ispunjavanje upitnika Vam ujedno omogućava da dobijete potvrdu o stručnom usavršavanju.

Cijena i trajanje webinara

Trajanje webinara: 60 minuta
Cijena: 120kn
Webinar se plaća unaprijed i povrat novca nije moguć kao niti naknadno slušanje webinara (za sada).

Za webinare ćemo koristiti platformu Zoom. Prije početka webinara a po izvršenoj uplati, primit ćete lozinku preko koje ćete moći ući u virtualnu sobu u vrijeme održavanja webinara. Nije potrebna instalacija programa na kompjutor.

Naši sljedeći webinari:

Trenutno nema otvorenih događaja.
preloader