primjena terapeutske igre

Primjena terapeutske igre u vrtićkom okruženju

Cilj edukacije je naučiti stručnjake kako koristiti vještine iz terapije igrom u grupnom radu. Edukacija je podržana od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja koji je preporučuju i Američke organizacije terapije igrom (APT).

​Namijenjena je za: odgajatelje, učitelje, psihologe, socijalne pedagoge, edukacijske rehabilitatore, pedagoge i druge stručnjake koji rade s djecom.

Saznajte više
vjestine i intervencije

Terapija igrom: vještine i intervencije u radu s djecom

Program „Terapija igrom: vještine i intervencije u radu s djecom“ nudi set vještina i tehnika koje se mogu koristiti u svakodnevnom radu s djecom predškolske i školske dobi. Kako se povećava broj djece s različitim socio-emocionalnim poteškoćama, a koji pohađaju vrtiće, škole i druge institucije, sve je više stručnjaka uključeno u rad s djecom tako da trebaju intervenirati u pojedinim situacijama.
Saznajte više
primjena terapije igrom

Primjena terapije igrom u savjetodavnom i psihoterapijskom kontekstu

Program „Primjena terapije igrom u savjetodavnom i psihoterapijskom kontekstu“ educira studente psihoterapije ili psihoterapeute vještinama i tehnikama koje mogu koristiti u procesnom obliku rada.
Saznajte više
razliciti pristupi

Različiti pristupi terapeutske igre u radu s djecom s teškoćama u razvoju

U radu s djecom s teškoćama u razvoju stručnjaci nailaze na različite izazove. Ponekad povratna informacija od djeteta nije jasna, ponekad napredak može biti teže vidljiv, ponekad je teško uspostaviti adekvatan kontakt s djetetom ili imati uspješnu komunikaciju, ponakad je teško donijeti odluku na koji dio se fokusirati u tretmanu… Edukacija je namijenjena svim stručnjacima koji žele integrirati znanja iz različitih pristupa korištenja igre i kreativnih tehnika te kroz teorijski i većim dijelom iskustveni rad na edukaciji steći dodatne kompetencije za rad s djecom s teškoćama u razvoju.
Saznajte više
ta 101

TA 101 - uvodna edukacija iz transakcijske analize

Zanima Vas zašto se ponašate kako se ponašate?
Želite bolje razumjeti svoja i tuđa ponašanja?
Zanimaju Vas i obrasci razmišljanja i osjećanja i kako utječu na Vaša i tuđa ponašanja?
Zanima Vas zašto komunicirate na način na koji komunicirate? I zašto se ponekad nađete u konfliktnoj situaciji u kojoj se osjećate nelagodno?
Saznajte više
ta-202

TA 202 - Napredna edukacija iz transakcijske analize

Napredna edukacija iz transakcijske analize – TA 202 – smjer psihoterapija namijenjena je svima onima koji su odlučili steći znanja i vještine kako bi pomagali drugima kada se suoče s teškoćama u socijalnom, emocionalnom, kognitivnom i/ili fizičkom području života.
Saznajte više
darovita_djeca

DAROVITA DJECA - prepoznavanje, razumijevanje, usmjeravanje unutarnjeg svijeta darovite djece

Što je darovitost? Je li to talent ili kreativnost ili, možda, visoki IQ? O darovitoj djeci (i odraslima) znamo puno više nego što je bio slučaj ranijih godina. No, unatoč tomu, još je puno nepoznanica pa i nejasnih informacija koje stručnjacima koji rade s djecom, roditeljima darovite djece pa i samoj darovitoj djeci mogu otežati svakodnevicu i kvalitetu života.
Saznajte više