Renata Debartoli je magistra psihologije i integrativni dječji psihoterapeut s certifikatom iz dječje psihodrame, play terapije, Leunerovih vođenih imaginacija i Winnicottovih šaralica. Također, posjeduje certifikat iz teorije izbora i realitetne terapije te je završila edukaciju iz transakcijske analize (TA-101) i tečaj mindfulnessa za stručnjake.

Biografija

Renata ima veliko radno i volontersko iskustvo na području edukacijske i savjetodavne psihologije te veliki interes za edukaciju i usavršavanje na svim područjima struke. Radionice, predavanja i savjetovanja njena su svakodnevnica. Svoj profesionalni put započela je još kao studentica baveći se telefonskim i e-mail savjetovanjem, volontirala je kao asistent za pomoć i podršku djeci pri obavljanju svakodnevnih obaveza i svladavanju zadataka s kojima imaju poteškoća, a susrela se i s kliničkim radom na području dijagnostike i tretmana kroz praksu za vrijeme studija. Nakon diplome provodila je i osmišljavala radionice za predškolce i osnovnoškolce, vodila dnevni boravak za djecu te im pružala pomoć pri učenju, održavala prezentacije i edukacije namijenjene roditeljima te provodila istraživanja. Svoja znanja imala je priliku primijeniti i u školskom okruženju na poslu nastavnice učenicima srednje škole, kao i u savjetodavnom radu s djecom i roditeljima čime se danas bavi. Renata vodi psihoterapijsku grupu djece metodom psihodrame te individualna savjetovanja djece i roditelja.

Timu Centra Proventus pridružuje se 2018. godine gdje radi psihološku procjenu i tretman djece, dječju psihodramu, konzultacije i radionice za roditelje.

U slobodno vrijeme Renata se educira, čita, piše te bavi plesom. Usrećuju je ljudi, knjige, glazba i sunce.

preloader