Online edukacije za stručnjake

Online edukacije za stručnjake

Kako se razvijala ideja o ovom formatu edukacije?

Već poduže vrijeme koketiramo sa ovim formatom online edukacije.

Neka od pitanja koje su nam se motale su bile – koji ritam bi bio najbolji, koje teme bi vam mogle biti korisne, tko da vas educira… Pomalo smo zavidno pregledavale slične formate edukacija koje nude druge kolege i kolegice iz raznih područja, promišljajući na što bi se same željele prijaviti, zašto itd.

Kako je pandemija krenula imale smo i same iskustvo u sudjelovanju i vođenju online edukacija te smo u tom procesu osluškivale sebe i grupe što nam najviše paše i što nam ima najviše smisla s obzirom na vrijednosti koje želimo njegovati.

Najupečatljiviji nam je bio feedback sa online TA 101 edukacija koje je vodila Tatjana. Iste su se održavale jednom tjedno u trajanju od četiri školska sata. Mnogi polaznici su komentirali kako im ritam odgovara, bili su motivirani da sudjeluju na edukaciji te su imale višestruke koristi od nje. Dodatno, prepoznale smo da i kada same sudjelujemo na online edukacijama sličnog formata, da nam to odgovara. Stoga smo iskustveno iz različitih uloga prepoznale da je to struktura koja mnogim polaznicima jako odgovara.

No naša priprema terena tu nije stala. Upitale smo i polaznike naših webinara koji format bi oni preferirali te se iskristaliziralo da je format u trajanju od 12 školskih sati (3*4 školska sata) i onaj u trajanju od 16 školska sata (4*4 školska sata) a koji se realizira jednom tjedno u predvečernjim satima nešto što je najprivlačnije većini.

I onda je konačno došao taj trenutak kada smo rekle – ok, ajmo i mi probati.

Dogovorile smo sa različitim kolegama i kolegicama i dogovorile smo seriju online edukacija za stručnjake koje će se održavati tijekom školske godine 2022./2023. S nekim kolegama_icama smo dogovorile i „klasičan“ cjelodnevni format u trajanju od 8 školskih sati, no uglavnom ćemo nuditi edukacije prethodno opisanog vremenskog formata.

Što vam nudimo kroz naše Online edukacije za stručnjake?


Nudimo vam serije kratkih online edukacija iz različitih područja (psihologija, psihoterapija, terapija igrom, transakcijska analiza…).

Online edukacije će imati različite formate:

  • Cjelodnevna edukacija u trajanju od 8 školskih sati
  • Format 12 školskih sati (3 termina, svaki u trajanju od 4 školska sata)
  • Format 16 školskih sati (4 termina, svaki u trajanju od 4 školska sata)

Detalje vezano za datume kao i samo vrijeme provođenja možete pronaći u opisu konkretne edukacije.

Da li možete sudjelovati parcijalno na edukaciji?

Ne, sadržaj radionica biti će vezan te zbog toga kao i zbog grupne dinamike, važno je da možete sudjelovati u svim terminima izabrane Online edukacije.

Kome nudimo ove Online edukacije?

Edukacije su primarno namijenjene psihoterapeutima i savjetodavnim terapeutima – onim završenih edukacija i onih u procesu educiranja.

No mnoge Online edukacije biti će zanimljive i korisne i srodnim strukama poput: psiholozima, pedagozima, socijalnim pedagozima, edukacijskim rehabilitatorima, logopedima, socijalnim radnicima, odgojiteljima, učiteljima i sl.

Hoću li dobiti potvrdu i/ili dodatne materijale na kraju online edukacija?

Da, nakon završene online edukacije, dobit ćete i potvrdu o sudjelovanju. Također, kako biste se na ovu temu i nova znanja mogli vratiti u nekom drugom trenutku bit će vam poslani i dodatni materijali o temi edukacije koje ste pohađali.

Cijena:

  • Cjelodnevna edukacija u trajanju od 8 školskih sati – 100 €
  • Format 12 školskih sati – 150 €
  • Format 16 škoskih sati – 200 €

Webinar se plaća unaprijed i povrat novca nije moguć kao niti naknadno slušanje webinara (za sada).

Za webinare ćemo koristiti platformu Zoom. Prije početka webinara a po izvršenoj uplati, primit ćete lozinku preko koje ćete moći ući u virtualnu sobu u vrijeme održavanja webinara. Nije potrebna instalacija programa na kompjutor.

Nadamo se da ćete pronaći neku Online edukaciju za sebe i da ćemo se virtualno družiti.

Sljedeći termin održavanja edukacije:
Trenutno nema otvorenih događaja.