Mi vjerujemo da svako dijete ima pravo na zdrav psihički razvoj.
Mi vjerujemo da je svaka odrasla osoba odgovorna i sposobna da živi svoj život punim plućima.
Mi vjerujemo da svaka osoba utječe na zajednicu i mi želimo dati svoj doprinos razvoju društva u kojem živimo.

Mi vjerujemo da kada bi svaka odrasla osoba dala svoj doprinos okolini u kojoj se nalazi – roditelj djetetu; učitelj učenicima; odgajatelj djeci; stručni suradnici roditeljima, djeci, odgajateljima, učiteljima; psihoterapeuti klijentima – da bi svijet bio ljepše mjesto. Mi vjerujemo da bi tako doprinijeli kvalitetnijem društvu u kojem svatko ima svoje mjesto, u kojem se poštuje osoba, njezin kapacitet i potiče ju se da postigne svoj potencijal neovisno o godinama ili okolini u kojoj živi.

Želite li se s nama razvijati? Želite li ostvariti svoje potencijale i biti primjer drugima? Želite li s nama razvijati društvo u kojem se živimo?

O NAMA

Osnovne usluge koje nudimo su: savjetovanje i psihoterapija te edukacije iz područja terapije igrom i transakcijske analize.

Centar Proventus d.o.o. vode Tatjana Gjurković i Tea Knežević, obje visoko obrazovane stručnjakinje s višegodišnjim iskustvom individualnog i grupnog rada s djecom i odraslima. Naša uža specijalnost je psihoterapijski rad po principima terapije igrom i transakcijske analize te edukacija za stručnjake iz ova dva područja. Uz navedeno, radimo psihološku procjenu djece do 16 godina i 11 mjeseci te držimo radionice i edukacije po pozivu u različitim institucijama (vrtići, knjižnice, škole, udruge).

Kako bismo omogućili besplatne sadržaje građanima na lokalnoj i nacionalnoj razini, vodimo Udrugu Proventus. Do sada su Udrugu su-financirali Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Gradski ured za socijalnu zaštitu i invaliditet Grada Zagreba te Hrvatski zavod za zapošljavanje. Više o projektima Udruge, potražite ovdje.

Aktivni smo sudionici raznih domaćih i stranih konferencija, stručnih skupova i edukacija iz područja psihologije, terapije igrom i transakcijske analize.

U svakom našem obliku rada, njegujemo podržavajući odnos s klijentima, potičući klijente da ostvare svoje potencijale bilo na osobnom ili na profesionalnom planu. Duboko vjerujemo da ako želimo pomoći klijentu da ostvari svoje ciljeve, da trebamo integrirati sva svoja znanja te prilagoditi sebe i svoje znanje svakom pojedincu, svakoj grupi koja nam ukaže svoje povjerenje da im pomognemo. Kroz opisani ko-kreativni proces, i mi se mijenjamo i razvijamo, postajući bogatiji s novim iskustvima sa svakim klijentom i grupom.

Tatjana Gjurković (magistra psihologije)

Tatjana Gjurković je magistra psihologije, psihoterapeutkinja – certificirana transakcijska analitičarka (CTA), učiteljica i supervizorica transakcijske analize (TSTA) i registrirana terapeutkinja igrom – supervizorica (RPT-S).

Tea Knežević (magistra psihologije)

Tea Knežević magistra je psihologije, terapeutkinja igrom i praktičarka transakcijske analize.

Marina Milković (magistra psihologije)

Marina Milković diplomirala je psihologiju u Zagrebu 2013. godine. Prva iskustva u radu s ljudima stjecala je kroz volontiranje tijekom fakulteta u vidu različitih oblika grupnog i individualnog rada s djecom i odraslima.