Knjige i slikovnice

Za nas je knjiga carstvo znanja, ideja, potpuno novih svjetova i pogleda na ljude. Obožavamo čitati, učiti, pisati i nadamo se da ćemo za to imati priliku do kraja svojih života.

Neka svoja promišljanja, znanja i iskustva smo pretočili u tekstove koje možete naći u kategoriji “članci”.

Za najmlađe ali i za njihove roditelje, odgojitelje, tete, bake, stričeve napisali smo terapeutske slikovnice. Terapeutske slikovnice obrađuju brojne osjećaje te je cilj svake slikovnice da emocionalno opismenjuje dijete. Dakle, da dijete nauči imenovati osjećaj te da ih nauči regulirati uz podršku odrasle osobe. A odrasla osoba dobiva riječnik kako može pomoći djetetu u tom procesu.

A svoje dugogodišnje iskustvo rada kao terapeutkinja igrom, Tatjana je pretočila u knjigu “Terapija igrom: Kako razviti vještine za razumijevanje djeteta i produbiti odnos s njim”. Dodatno, autorice smo tri priručnika koji se nalaze u elektronskom obliku na stranici naše Udruge Proventus.

No ni ovo nije sve. Kako bismo Vama, kao roditeljima i stručnjacima, olakšali pri odabiru knjiga vezano za odgoj, rast i razvoj, odlučili smo vam omogućiti da one knjige koje smo kroz naše iskustvo procijenili da su vrijedne, da ih možete kupiti i kod nas. I šećer na kraju, prodajemo i postere koji su prikladni ako želite djecu naučiti važnim socio-emocionalnim vještinama.

Što se sve to nalazi u našem malom dućanu, zavirite dolje!

Kategorije proizvoda +

Oznake proizvoda +

1 2 3