Webinar: “Začarani krug ljutnje u odnosima”

Centar Proventus

Organizator

Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
info@centarproventus.hr
Prijavite se
Kategorija
QR Code

Datum

03 lis 2019

Time

17:00 - 18:00

Cijena

120  HRK

Webinar: “Začarani krug ljutnje u odnosima”

Ovim webinarom istražit će se začarani krug ljutnje u kontekstu obiteljskog života – odnosa roditelja i djeteta, iako znanja i ideje koje će se ponuditi kroz ovaj webinar moći će se generalizirati i na druge situacije ljutnje u odnosima. Ljutnja je emocija koja djeluje i na naše misli i na naše tijelo, te posljedično, kada se pokaže u ponašanju to ponašanje često bude neugodno za okolinu. U odnosu roditelja i djeteta često se dogodi da ljutnja djeteta koju prati neugodno ponašanje zatim naljuti roditelja, koji onda i sam teže kontrolira svoje ponašanje spram djeteta. Ovaj začarani krug ponekad je teško zaustaviti, a kako roditelj ipak ima veći kapacitet razumijevanja te situacije pa tako i odgovornost za to, cilj ovog webinara je osnažiti roditelje da u izazovnim situacijama s djetetom uspiju prekinuti negativni obrazac komunikacije i tako posljedično čuvaju odnos sa svojim mališanom ili mališankom.

Voditeljica webinara: Tea Knežević, mag.psihologije, praktičarka transakcijske analize, registrirana terapeutkinja igrom (RPT)
Kada: 03.10.2019. od 17.00 do 18.00
Cijena: 120,00kn

Prijave: info@centarproventus.hr

Webinar će se održati putem Zoom platforme, na ovom linku. Za sudjelovanje na webinaru, nije potrebno instalirati Zoom program no potrebno je unaprijed prijaviti se na mail i izvrsiti uplatu.

 • 00

  dani

 • 00

  sati

 • 00

  minute

 • 00

  sekunde

Prijava

Webinar: "Začarani krug ljutnje u odnosima"
Slobodno Mjesta: 100
The Webinar: "Začarani krug ljutnje u odnosima" ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Comments are closed.