Online radionica: Uvodna radionica iz Integrativne psihoterapije igrom

Cilj ove radionice je pružiti potrebne informacije o dvogodišnjoj edukaciji Integrativna psihoterapija igrom te pružiti uvid u integrativni model terapije igrom.

Uvodna radionica namijenjena je svim zainteresiranim certificiranim psihoterapeutima i savjetodavnim terapeutima koji razmišljaju o upisu dvogodišnje edukacije. Na ovoj uvodnoj radionici imat ćete priliku upoznati se s voditeljicama, osjetiti način rada te saznati osnove o integrativnom modelu terapije igrom koji razlikuje dvije važne dimenzije koje se prate prilikom psihoterapijskog rada, a to su dimenzija svjesnosti klijenta o problemu koji je cilj tretmana te dimenzija psihoterapeutove uključenosti na direktivan ili nedirektivan način. Spomenuti model biti će jedna od glavnih okosnica ovog programa.

Stupanjem na snagu Zakona o psihoterapiji, propisano je da je za psihoterapijski rad s djecom i adolescentima potrebna dodatna edukacija kojom se stječu potrebna znanja i kompetencije. Edukacija Integrativna psihoterapija igrom pažljivo je kreirana i usklađena s Zakonom o psihoterapijskoj djelatnosti, standardima Europske interdisciplinarne organizacije za terapijske usluge za djecu i mlade (EIATSCYP), standardima Europske organizacije za psihoterapiju (EAP) i Američke organizacije za terapiju igrom (APT).

Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici.

Voditeljice radionice: Tatjana Gjurković i Tea Knežević

Kada se radionica održava: nedjelja, 05.04.2020. od 9.30 do 12.30*

Cijena radionice: 175,00kn*

Prijave: [email protected] ili 015813604

 

*NOVA INFORMACIJA:
Zbog svima nam već znanih preporučenih mjera sigurnosti javljamo kako će se ova radionica održati na prilagođeni način – u on line svijetu 🙂

S obzirom na ovu prilagodbu javljamo Vam dvije dodatne novosti:

1. Umjesto predviđenog trajanja od 3.5 sata, online verzija će trajati 3 školska sata

2. Cijena je snižena za 50 % od prethodno najavljene cijene radionice, odnosno sada iznosi 175,00 kn.

Pozivamo Vas da istražite s nama kako možemo biti prisutni i zajedno učiti i na ovaj drugačiji, virtualni način. Veselimo se susretu 🙂

Za prijave i više informacija pišite nam na [email protected]

The event is finished.

Datum

05 tra 2020
Završeno!

Time

09:30

Cijena

175,00

Lokacija

Centar Proventus
Centar Proventus d.o.o., Rudeška cesta 179, Zagreb, Hrvatska
Website
https://centarproventus.hr
Kategorije

Organizator

Centar Proventus
Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
[email protected]
X
QR Code

Comments are closed.