Online radionica: Rad s djetetom i roditeljima

Komunikacija s roditeljima vezano uz dijete ponekad može biti izazovna. Ponekad nije lako naći pravi pristup ili način povezivanja s roditeljem kako bi informaciju koju dobije o svom dijetetu zaista čuo, o njoj promislio i uvažio je. Čak i kada nam je fokus rad s djetetom, komunikacija s roditeljem neizostavan je dio našeg rada. Velikom broju stručnjaka ovaj dio predstavlja najveći izazov. Stoga je važno o ovoj temi govoriti, promišljati te svjesno koristiti svoja znanja kako bi lakše stvorili kontakt i prostor za kvalitetnu razmjenu informacija.

Normalno je da se perspektiva roditelja često razlikuje od perspektive stručnjaka koji u svom području radi s djetetom. Ta različitost nekada je posljedica roditeljskog straha i zabrinutosti, nekada su velike razlike u osvještenosti o nekoj temi ili problematici, nekada je razlog roditeljski fokus na neki drugi dio djetetova razvoja. Puno je mogućih razloga zašto je odgovornost na stručnjaku da nađe adekvatan način za prenijeti važnu informaciju.

Ovom radionicom pružit će se ideje i načini kako stvoriti komunikaciju u kojoj postoji jasna struktura, ali i komunikaciju ispunjenu poštivanjem i empatijom za drugu osobu.

Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici.

Kada: četvrtak, 15.10.2020. od 19.00 do 20.30

Cijena: 150,00kn

Prijave: [email protected] ili 015813604

Platforma koja će se u ovu svrhu koristiti je Zoom koji je podržan od Europske organizacije za psihoterapiju s obzirom na to da zadovoljava vrlo visoke sigurnosne standarde. Polaznici će prije svakog termina dobiti link preko kojeg će se moći spojiti na Zoom meeting. Postoji ograničen broj mogućih sudionika na edukaciji.

The event is finished.

Datum

15 lis 2020
Završeno!

Time

19:00

Cijena

150,00

Lokacija

Centar Proventus
Centar Proventus d.o.o., Rudeška cesta 179, Zagreb, Hrvatska
Website
https://centarproventus.hr
Kategorije

Organizator

Centar Proventus
Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
[email protected]
X
QR Code

Comments are closed.