Online TA 101 – uvodna edukacija iz transakcijske analize

Transakcijska analiza je primarno psihoterapijska škola. No s godinama mnogobrojni transkacijski analitičari primjenivali su njene koncepte i u drugim područjima te su se tako oformila dodatna tri smjera unutar TA. Danas imamo četiri područja primjene:

edukacijska TA (educational TA),
organizacijska TA (organisational TA),
savjetodavna TA (counselling field) i
psihoterapija (psychotherapy field).

U Hrvatskoj se uglavnom nudi psihoterapijski smjer transakcijske analize i ovog puta, kako bismo dodali malo kreativnosti u ovu edukaciju, odlučili smo je malo “začiniti”. Pozvali smo edukatorice iz preostala tri područja primjene TA kako bi vam one kroz primjere iz svoje prakse demonstrirale širu primjene TA. Time vam želimo dati informaciju i iskustvo posebno onim kolegama koji nisu primarno zainteresirani za psihoterapiju.

Tatjana će tako u tri od četiri termina ugostiti jednu od kolegica: Michelle Thomé is PTSTA – O, E, Deborah Robinson TSTA – O, i Nicole Lenner, PTSTA-C.

Michelle Thomé će nam na prvom terminu približiti model ego stanja koji govori o našoj ličnosti kroz primjere iz edukacijskog područja.

Deborah Robinson će na drugom terminu koristiti svoje bogato iskustvo iz organizacija kako bi vam pojasnila koncept Transakcija i tipove transakcija koje nam objašnjavaju našu komunikaciju sa drugima.

Tatjana Gjurković će na trećem terminu govoriti o skriptu, odnosno o našim životnim pričama kroz primjere iz psihoterapijske prakse.

I Nicole Lenner će na zadnjem terminu kroz primjere iz svoje savjedavne prakse govoriti o psihološkim igrama, odnosno o raznim konfliktnim obrascima u koje ponavljamo.

Svaki termin se sastoji od ukupno 4 školska sata, a traje od 17.00 do 20.00. Svaki termin se sastoji od dva bloka koji dijeli kratka pauza. To izgleda ovako:

1.blok 17.00 – 18.30

pauza: 18.30 – 18.40

2. blok 18.40-20.00

U prvom bloku, svakog termina, Tatjana će sa polaznicima razgovarati o povezanim konceptima, odgovarati na pitanja vezanih za prethodnu temu na hrvatskom. Nakon pauze, kada je predviđeno da se pridruži međunarodna kolegica, sadržaj će biti na engleskom jeziku bez prijevoda. Drugim riječima, kolegice će svoj dio predavati u drugom bloku radionice.

Edukacija je podijeljenja u četiri termina od kojih će u tri termina uz Tatjanu sudjelovati i jedna od kolegica koja će dogovorene koncepte prezentirati kroz primjere svog područja.

Datumi održavanja su – od 17.00 do 20.00:

13.02.2023. (ponedjeljak sa Michelle Thomé is PTSTA – O, E u drugom bloku edukacije)
21.02.2023. (utorak, sa Deborah Robinson TSTA – O u drugom bloku edukacije)
27.02.2023. (ponedjeljak, sa Tatjanom Gjurković i primjerima iz psihoterapijske prakse)
07.03.2023. (utorak, sa Nicole Lenner, PTSTA-C u drugom bloku edukacije)

Michelle Thomé is PTSTA and CTA in the fields of Organisations and Education and trainee in Counselling, she is TA trainer and supervisor in Brazil, founder of Adult Gym and vice president of Development at ITAA.

Deborah Robinson TSTA – O uses TA as a basis for individual growth and organisational change. She has extensive experience of developing leaders, supporting organisational change and coaching.
Debbie has been running a TA training programme in Suffolk for the last 14 years, she works creatively & co-creatively to facilitate learning and promote autonomy and homonomy.
She currently offers training and supervision in the UK, France and Ukraine.
Her passion is to develop the use of the positive aspects of TA theory in personal and organisational change.

Nicole Lenner, PTSTA-C

Po završetku edukacije, svaki polaznik dobiva međunarodno priznatu potvrdu o sudjelovanju na edukaciji. Potvrda je ujedno i preduvjet za upis napredne edukacije iz transakcijske analize za sva područja. Sljedeći ciklus TA 202 edukacije – smjer psihoterapije u Centru Proventus je u planu za siječanj 2025. godine.

Prijave su u tijeku i traju do popunjenja grupe.

Puna cijena: 200€,  1506,90 hrk | TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Moguće plaćanje u ratama.

Za sve dodatne upite možete nam se javiti putem: [email protected] ili 015813604

NAPOMENE:

Platforma koja će se u ovu svrhu koristiti je Zoom koji je podržan od Europske organizacije za psihoterapiju s obzirom na to da zadovoljava vrlo visoke sigurnosne standarde. Polaznici će prije svakog termina dobiti link preko kojeg će se moći spojiti na Zoom meeting. Postoji ograničen broj mogućih sudionika na edukaciji.

 

VAŽNO: Prijava za edukaciju sastoji se od dva dijela:
 –> 1. kupnja edukacije (na dnu stranice na gumbić ‘Stavi u košaricu’, nakon toga završite kupnju)
 –> 2. ispunjavanje Pristupnice koju možete ispuniti klikom na donji gumbić ‘Pristupnica’

Pristupnica
 • 00

  dani

 • 00

  sati

 • 00

  minute

 • 00

  sekunde

Prijava

Ulaznica
Available Mjesta: Unlimited

200 € - 1506,90kn | TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

Ulaznica Popunjeno!

Datum

13 velj 2023

Time

17:00

Cijena

200 €

Više informacija

Pročitaj više informacija

Lokacija

Centar Proventus
Centar Proventus d.o.o., Rudeška cesta 179, Zagreb, Hrvatska
Website
https://centarproventus.hr
Kategorije
Centar Proventus

Organizator

Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
[email protected]
Prijavite se
X
QR Code

Comments are closed.