Online radionica: Želje ≠ potrebe – što djeci treba?

Neki ga obožavaju, neki žele preskočiti, ali prosinac rijetke ostavlja ravnodušnima. Osim lampica, svjetlucavih ukrasa, šarenih izloga, domjenaka, obiteljskih ručkova i puno vrsta kolača, prosinac je i vrijeme s puno prilika u kojima se očekuju pokloni. Još jedan autić, najnoviji legići, deseta dječja kuhinja, novi Spiderman, popularne tenisice, Play Station, dječjih želja je bezbroj. I imaju pravo na njih. Istovremeno, od silnog osjećaja da bismo nešto „trebali“ i nastojanja da udovoljimo željama, ponekad zaboravljamo na dječje potrebe. Djeca imaju potrebu za igrom, ali im za igru ne treba pet novih igračaka, iako ih možda žele. Udovoljavanjem baš svim dječjim željama, nehotice potičemo njihov konzumerizam i zapravo umanjujemo vrijednost iznenađenja i poklona. Stoga ni ne čudi da su djeca ponekad razočarana, neovisno o broju igračaka koje imaju.

Na ovoj online radionici učimo razlikovati dječje želje i potrebe te postavljati granice u ispunjavanju dječjih želja. Bavit ćemo se time kako izdržati dječju frustraciju zbog neispunjene želje, kako odoljeti vanjskim pritiscima u ispunjavanju želja, kako unijeti jasnoću u komunikaciju o željama i kako sebi olakšati premještanje fokusa s dječjih želja na potrebe.

Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici i pisane materijale.

Kada: četvrtak, 10.12.2020. od 19.00 do 20.30

Cijena: 150,00kn

Prijave: [email protected] ili 015813604

Platforma koja će se u ovu svrhu koristiti je Zoom koji je podržan od Europske organizacije za psihoterapiju s obzirom na to da zadovoljava vrlo visoke sigurnosne standarde. Polaznici će prije svakog termina dobiti link preko kojeg će se moći spojiti na Zoom meeting. Postoji ograničen broj mogućih sudionika na edukaciji.

The event is finished.

Datum

10 pro 2020
Završeno!

Time

19:00

Cijena

150,00

Lokacija

Centar Proventus
Centar Proventus d.o.o., Rudeška cesta 179, Zagreb, Hrvatska
Website
https://centarproventus.hr
Kategorije
Centar Proventus

Organizator

Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
[email protected]
X
QR Code

Comments are closed.