Online radionica: Visoka očekivanja u suvremenom roditeljstvu – kako si olakšati?

„Vrijeme s djecom treba provoditi kvalitetno i sadržajno.“, „Ako nemaju dobre ocjene sada, neće se upisati u dobru srednju školu, a onda ni na željeni faks.“, „Moraš omogućiti djeci ono što imaju i njihovi vršnjaci, inače će ih isključiti iz društva.“, „Možda da je vozim i na treću aktivnost u tjednu, kad već toliko želi?“, „Nemoj im davati slatkiše!“, „Kupuj im edukativne igračke.“, „Bolje da imaju što manje igračaka!“… Helikopter roditeljstvo, prirodno roditeljstvo, danski odgoj, svjesno roditeljstvo… termina koji imenuju određeni roditeljski stil je sve više, a rasprave o pojedinim stilovima ostavljaju dojam da niti jedan nije – dovoljno dobar. Očekivanja od roditelja danas su visoka, pritisaka je mnogo, a čini se da im je nemoguće doskočiti. Rezultat je često krivnja roditelja da nešto rade krivo. Da su premalo uključeni, ili pak pretjerano zaštitnički, a su prestrogi ili prepopustljivi, prezabrinuti ili preopušteni, premoderni ili prestaromodni.

Na ovoj online radionici namijenjenoj roditeljima, u moru preporuka i načina na koji se može biti roditelj, nastojimo prepoznati očekivanja od modernog roditeljstva i kritički im pristupiti te učimo prepoznati i slijediti vlastite potrebe u roditeljstvu te potrebe djeteta.

Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici i pisane materijale.

Kada: četvrtak, 29.04.2021. od 19.00 do 20.30

Cijena: 150,00kn

Prijave: info@centarproventus.hr ili 015813604

Platforma koja će se u ovu svrhu koristiti je Zoom koji je podržan od Europske organizacije za psihoterapiju s obzirom na to da zadovoljava vrlo visoke sigurnosne standarde. Polaznici će prije svakog termina dobiti link preko kojeg će se moći spojiti na Zoom meeting. Postoji ograničen broj mogućih sudionika na edukaciji.

 • 00

  dani

 • 00

  sati

 • 00

  minute

 • 00

  sekunde

Prijava

Online radionica: Visoka očekivanja u suvremenom roditeljstvu – kako si olakšati?
Slobodno Mjesta: 99
The Online radionica: Visoka očekivanja u suvremenom roditeljstvu – kako si olakšati? ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

29 tra 2021

Time

19:00

Cijena

150,00

Lokacija

Centar Proventus
Kružna ul. 81, Zagreb, Croatia
Kategorije
Centar Proventus

Organizator

Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
info@centarproventus.hr
Prijavite se
X
QR Code

Comments are closed.

preloader