Online radionica: Uvodna radionica iz Integrativne psihoterapije igrom

Cilj ove radionice je pružiti potrebne informacije o dvogodišnjoj edukaciji Integrativna psihoterapija igrom te pružiti uvid u integrativni model terapije igrom.

Uvodna radionica namijenjena je svim zainteresiranim certificiranim psihoterapeutima i savjetodavnim terapeutima koji razmišljaju o upisu dvogodišnje edukacije. Na ovoj uvodnoj radionici imat ćete priliku upoznati se s voditeljicama, osjetiti način rada te saznati osnove o integrativnom modelu terapije igrom koji razlikuje dvije važne dimenzije koje se prate prilikom psihoterapijskog rada, a to su dimenzija svjesnosti klijenta o problemu koji je cilj tretmana te dimenzija psihoterapeutove uključenosti na direktivan ili nedirektivan način. Spomenuti model biti će jedna od glavnih okosnica ovog programa.

Stupanjem na snagu Zakona o psihoterapiji, propisano je da je za psihoterapijski rad s djecom i adolescentima potrebna dodatna edukacija kojom se stječu potrebna znanja i kompetencije. Edukacija Integrativna psihoterapija igrom pažljivo je kreirana i usklađena s  Zakonom o psihoterapijskoj djelatnosti, standardima Europske interdisciplinarne organizacije za terapijske usluge za djecu i mlade (EIATSCYP), standardima Europske organizacije za psihoterapiju (EAP) i Američke organizacije za terapiju igrom (APT).

Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici. Više o programu “Integrativna psihoterapija igrom” možete pročitati ovdje: https://centarproventus.hr/integrativna-psihoterapija-igrom/

Voditeljice radionice: Tatjana Gjurković i Tea Knežević

Kada se radionica održava: nedjelja, 05.04.2020. od 9.30 do 12.30

Cijena radionice: 175,00kn

Prijave: info@centarproventus.hr ili 015813604

Predviđeni raspored je:
1.blok: 9,30 – 10,45
pauza: 10,45 – 11.00
2. blok: 11.00 – 12.00h
komentari i pitanja: 12.00 – 12:30

Platforma koja će se u ovu svrhu koristiti je Zoom koji je podržan od Europske organizacije za psihoterapiju s obzirom na to da zadovoljava vrlo visoke sigurnosne standarde. Polaznici će prije svakog termina dobiti link preko kojeg će se moći spojiti na Zoom meeting. Postoji ograničen broj mogućih sudionika na edukaciji.

Pozivamo Vas da istražite s nama kako možemo biti prisutni i zajedno učiti i na ovaj drugačiji, virtualni način. Veselimo se susretu 🙂

Za prijave i više informacija pišite nam na info@centarproventus.hr

The event is finished.

Datum

24 svi 2020
Expired!

Time

09:30

Cijena

175,00

Lokacija

Centar Proventus
Kružna ul. 81, Zagreb, Croatia
Kategorije
Centar Proventus

Organizator

Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
info@centarproventus.hr
X
QR Code

Comments are closed.

preloader