Online radionica: Uvodna radionica iz Integrativne psihoterapije igrom

Cilj ove radionice je pružiti potrebne informacije o dvogodišnjoj edukaciji Integrativna psihoterapija igrom te pružiti uvid u integrativni model terapije igrom.

Uvodna radionica namijenjena je svim zainteresiranim certificiranim psihoterapeutima i savjetodavnim terapeutima koji razmišljaju o upisu dvogodišnje edukacije. Na ovoj uvodnoj radionici imat ćete priliku upoznati se s voditeljicama, osjetiti način rada te saznati osnove o integrativnom modelu terapije igrom koji razlikuje dvije važne dimenzije koje se prate prilikom psihoterapijskog rada, a to su dimenzija svjesnosti klijenta o problemu koji je cilj tretmana te dimenzija psihoterapeutove uključenosti na direktivan ili nedirektivan način. Spomenuti model biti će jedna od glavnih okosnica ovog programa.

Stupanjem na snagu Zakona o psihoterapiji, propisano je da je za psihoterapijski rad s djecom i adolescentima potrebna dodatna edukacija kojom se stječu potrebna znanja i kompetencije. Edukacija Integrativna psihoterapija igrom pažljivo je kreirana i usklađena s Zakonom o psihoterapijskoj djelatnosti, standardima Europske interdisciplinarne organizacije za terapijske usluge za djecu i mlade (EIATSCYP), standardima Europske organizacije za psihoterapiju (EAP) i Američke organizacije za terapiju igrom (APT).

Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici. Više o programu “Integrativna psihoterapija igrom” možete pročitati ovdje: https://centarproventus.hr/integrativna-psihoterapija-igrom/

Voditeljica radionice: Tea Knežević, psihologinja, RPT

Kada se radionica održava: utorak, 22.09.2020. od 17.00 do 20.00

Cijena radionice: 175,00kn

Prijave: [email protected] ili 015813604

Predviđeni raspored je:
1.blok: 17:00-18:15h;
pauza: 18:15-18:30h;
2.blok: 18:30-19:30h
Komentari i pitanja: 19:30 do 20:00h

Platforma koja će se u ovu svrhu koristiti je Zoom koji je podržan od Europske organizacije za psihoterapiju s obzirom na to da zadovoljava vrlo visoke sigurnosne standarde. Polaznici će prije svakog termina dobiti link preko kojeg će se moći spojiti na Zoom meeting. Postoji ograničen broj mogućih sudionika na edukaciji.

Pozivamo Vas da istražite s nama kako možemo biti prisutni i zajedno učiti i na ovaj drugačiji, virtualni način. Veselimo se susretu 🙂

Za prijave i više informacija pišite nam na [email protected]

The event is finished.

Datum

22 ruj 2020
Završeno!

Time

17:00

Cijena

175,00

Lokacija

Centar Proventus
Centar Proventus d.o.o., Rudeška cesta 179, Zagreb, Hrvatska
Website
https://centarproventus.hr
Kategorije

Organizator

Centar Proventus
Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
[email protected]
X
QR Code

Comments are closed.