Online radionica: Što nas (ne) motivira – kako razvijati i održati motivaciju kod odraslih?

Gubitak entuzijazma, odustajanje, nezainteresiranost, odgađanje, nasuprot posvećenosti zadatku, usmjerenosti na cilj, upornosti… Što je to što nam pomaže da razvijemo i održimo motivaciju, a što nam otežava? Zašto neke stvari radimo s lakoćom, a druge nam predstavljaju teret?

Sada je već dosta vremena prošlo od kada, zbog zaštitnih mjera prevencije širenja koronavirusa, funkcioniramo na drugačiji način. Izgledno je da nam dosta uobičajenih strategija pomoću kojih se motiviramo, nije dostupno. Uz to, atmosfera neizvjesnosti oko budućnosti također nije baš ohrabrujuća.

Na ovoj ćemo radionicu, uz pomoć spoznaja iz psihologije o motivaciji te različitih vježbi, učiti kakva sve može biti motivacija i otkrivati što nas (ne)motivira.

Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici.

Kada: četvrtak, 07.05.2020. od 19.00 do 20.30

Cijena: 150,00kn

Prijave: [email protected] ili 015813604

Platforma koja će se u ovu svrhu koristiti je Zoom koji je podržan od Europske organizacije za psihoterapiju s obzirom na to da zadovoljava vrlo visoke sigurnosne standarde. Polaznici će prije svakog termina dobiti link preko kojeg će se moći spojiti na Zoom meeting. Postoji ograničen broj mogućih sudionika na edukaciji.

The event is finished.

Datum

07 svi 2020
Završeno!

Time

19:00

Cijena

150,00

Lokacija

Centar Proventus
Centar Proventus d.o.o., Rudeška cesta 179, Zagreb, Hrvatska
Website
https://centarproventus.hr
Kategorije
Centar Proventus

Organizator

Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
[email protected]
X
QR Code

Comments are closed.