Online radionica: Perfekcionizam – pomaže li nam ili odmaže?

Perfekcionizam je osobina koja često istovremeno izaziva divljenje i frustraciju. U svijetu u kojem je ljestvica visoko postavljena i sami sebi namećemo previsoka očekivanja. Stremimo savršenstvu u poslu, izgledu, razonodi, roditeljstvu… Niti ovo razdoblje promijenjenog funkcioniranja zbog koronavisura nije cijepljeno protiv perfekcionističkih zahtjeva. Želimo iskoristiti vrijeme najbolje što možemo i živjeti neku savršenu karantenu.

Je li perfekcionizam naš motor ili kočnica, otkrit ćemo na ovoj online redionici! Bolje ćemo se upoznati s perfekcionizmom kod nas odraslih i kroz vježbe se pozabaviti njegovim zamkama.

Prijave: Prijaviti se možete na e-mail adresu [email protected] ili broj 01 5813 604. Prijavljenima ćemo poslati link preko kojeg će se uključiti u radionicu.

Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici.

Kada: četvrtak 16.04.2020. od 19.00 do 20.30

Cijena: 150,00 kuna

Prijave: [email protected] ili 015813604

Platforma koja će se u ovu svrhu koristiti je Zoom koji je podržan od Europske organizacije za psihoterapiju s obzirom na to da zadovoljava vrlo visoke sigurnosne standarde. Polaznici će prije svakog termina dobiti link preko kojeg će se moći spojiti na Zoom meeting. Postoji ograničen broj mogućih sudionika na edukaciji.

The event is finished.

Datum

16 tra 2020
Završeno!

Time

19:00

Cijena

150,00

Lokacija

Centar Proventus
Centar Proventus d.o.o., Rudeška cesta 179, Zagreb, Hrvatska
Website
https://centarproventus.hr
Kategorije

Organizator

Centar Proventus
Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
[email protected]
X
QR Code

Comments are closed.