Online radionica: Maleni s visokim standardima – kako pomoći djeci s izraženim perfekcionizmom?

Neka djeca od rane dobi žele biti „najbolja“. Pogreške su im najgori neprijatelji, dovode do burnih reakcija i pretjerano se s njima poistovjećuju. Imaju nerealno visoka očekivanja od sebe i opterećena su time da ih zadovolje. Kada ne uspijevaju, doživljavaju se neuspješnima i neadekvatnima. Izbjegavaju situacije u kojima mogu doživjeti neuspjeh i nerado prihvaćaju izazove. Često se uspoređuju s drugima i nezadovoljna su kada su u nečemu manje uspješna od drugog djeteta.

Kako omekšati rigidna uvjerenja djece sklone perfekcionizmu? Kako im olakšati i pokazati da je u redu griješiti i da su greške neizbježne? Koje uobičajene intervencije odraslih ohrabruju perfekcionizam kod djece? Kako im pomoći da budu ponosna na svoj trud, čak i kada izostane željeni rezultat?

Na ovoj radionici učit ćemo prepoznati perfekcionizam kod djece i kako im pomoći da prihvate neuspjeh kao dio života. Također, učit ćemo kako razvijati kod djece način razmišljanja koji je usmjeren na istraživanje, trud, učenje, razvijanje novih vještina i prihvaćanje izazova.

Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici.

Kada: četvrtak, 30.04.2020. od 19.00 do 20.30

Cijena: 150,00kn

Prijave: [email protected] ili 015813604

Platforma koja će se u ovu svrhu koristiti je Zoom koji je podržan od Europske organizacije za psihoterapiju s obzirom na to da zadovoljava vrlo visoke sigurnosne standarde. Polaznici će prije svakog termina dobiti link preko kojeg će se moći spojiti na Zoom meeting. Postoji ograničen broj mogućih sudionika na edukaciji.

The event is finished.

Datum

30 tra 2020
Završeno!

Time

19:00

Cijena

150,00

Lokacija

Centar Proventus
Centar Proventus d.o.o., Rudeška cesta 179, Zagreb, Hrvatska
Website
https://centarproventus.hr
Kategorije

Organizator

Centar Proventus
Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
[email protected]
X
QR Code

Comments are closed.