Online radionica: Izvan okvira – važnost kreativnosti u dječjem razvoju

„Svako dijete je umjetnik. Problem je ostati umjetnik kada odrasteš.“

Ovaj citat Pabla Picassa ukazuje nam upravo na snagu dječje kreativnosti koje onda kroz njihovo odrastanje možemo ohrabrivati ili sputavati. Danas znamo da kreativnost nije važna samo za umjetničko izražavanje, već za razvoj različitih drugih vještina koje su nam u životu korisne. Kroz kreativno izražavanje i maštu djeca uče vještine rješavanje problema i kritičkog mišljenja, umiruju se i opuštaju.

Koja je uloga značajnih odraslih u dječjoj kreativnosti? Kako ohrabrivati kreativnost, a istovremeno se ne miješati previše u dječji kreativni proces?

Na online radionici bavit ćemo se primjenom suvremenih spoznaja o kreativnosti i dječjem razvoju na naš svakodnevni život i rad s djecom.

Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici.

Kada: četvrtak, 02.07.2020. od 19.00 do 20.30

Cijena: 150,00kn

Prijave: [email protected] ili 015813604

Platforma koja će se u ovu svrhu koristiti je Zoom koji je podržan od Europske organizacije za psihoterapiju s obzirom na to da zadovoljava vrlo visoke sigurnosne standarde. Polaznici će prije svakog termina dobiti link preko kojeg će se moći spojiti na Zoom meeting. Postoji ograničen broj mogućih sudionika na edukaciji.

The event is finished.

Datum

02 srp 2020
Završeno!

Time

19:00

Cijena

150,00

Lokacija

Centar Proventus
Centar Proventus d.o.o., Rudeška cesta 179, Zagreb, Hrvatska
Website
https://centarproventus.hr
Kategorije

Organizator

Centar Proventus
Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
[email protected]
X
QR Code

Comments are closed.