Online radionica: Hipersenzibilna djeca – tko se kome i kako treba prilagoditi?

„Njemu sve smeta!“, „Plače za svaku sitnicu!“, „Ništa je ne može umiriti!“… Sve ovo su rečenice kojima se za pomoć obraćaju roditelji hipersenzibilne djece. Obično se ispostavi da se radi o djeci koja intenzivnije doživljavaju svijet oko sebe. Neka su iznimno osjetljiva na različite senzorne podražaje (npr. buka, mirisi, jako svjetlo…), druga su iznimno osjetljiva na bilo kakve promjene i teško se prilagođavaju na njih, neka su emocionalno osjetljiva te imaju intenzivne emocionalne reakcije. Ona percipiraju ono što drugi često ne primjećuju. Ponekad to njima i okolini olakšava stvari, a ponekad otežava. Hipersenzibilnu djecu često se gleda kao „razmaženu“. Velik dio frustracije odraslih upravo dolazi iz nerazumijevanja da se ne radi o namjernom ponašanju ili prkosu već o karakteristici djeteta. Upravo je razumijevanje hipersenzibilne djece važan prvi korak u odgovaranju na njihove potrebe.

Na online radionici bavimo se karakteristikama hipersenzibilne djece i načinima kako im pomoći da se lakše nose sa svojim intenzivnim doživljajima.

Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici i pisane materijale.

Kada: četvrtak, 27.05.2021. od 19.00 do 20.30

Cijena: 150,00kn

Prijave: [email protected] ili 015813604

Platforma koja će se u ovu svrhu koristiti je Zoom koji je podržan od Europske organizacije za psihoterapiju s obzirom na to da zadovoljava vrlo visoke sigurnosne standarde. Polaznici će prije svakog termina dobiti link preko kojeg će se moći spojiti na Zoom meeting. Postoji ograničen broj mogućih sudionika na edukaciji.

The event is finished.

Datum

27 svi 2021
Završeno!

Time

19:00

Cijena

150,00

Lokacija

Centar Proventus
Centar Proventus d.o.o., Rudeška cesta 179, Zagreb, Hrvatska
Website
https://centarproventus.hr
Kategorije
Centar Proventus

Organizator

Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
[email protected]
X
QR Code

Comments are closed.