Online radionica: Empatična djeca za empatičan svijet – kako razvijati empatiju kod djece

Odgoj djece jedna je od najodgovornijih zadaća koju možemo imati. O tome kako odgajamo djecu ovisi kakvi će odrasli postati i kakav će svijet stvarati. Često čujemo kako djecu trebamo poticati da „očvrsnu“, da se bore za sebe, ali važno je razumjeti da čvrstina ne isključuje krhkost i da otpornost na životne nevolje ne isključuje ranjivost. Za razliku od inteligencije ili fizičkog izgleda, empatija je vještina koju djeca uče. Empatična djeca postaju empatični odrasli i naposljetku stvaraju empatičan svijet. Staviti se u tuđe cipele, razumjeti kako se osjeća i o čemu razmišlja te zašto se ponaša na određeni način, temelj je za uspostavljanje odnosa s drugima. Kod djece često primjećujemo da kažu ili učine stvari koje druge mogu povrijediti bez svijesti da rade nešto loše. Kako će se djeca ponašati prema drugoj djeci i odraslima, ali i cijeloj planeti, ovisi o tome kakvi ćemo im mi modeli biti i kako ćemo ih podučavati empatiji.
Na ovoj radionici bavit ćemo se razvojem empatije kod djece, važnosti empatije za djecu i njihovu okolinu i načinima na koje djecu možemo podučiti empatiji.

Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici.

Kada: četvrtak, 18.06.2020. od 19.00 do 20.30
Cijena: 150,00kn
Prijave: [email protected] ili 015813604

Platforma koja će se u ovu svrhu koristiti je Zoom koji je podržan od Europske organizacije za psihoterapiju s obzirom na to da zadovoljava vrlo visoke sigurnosne standarde. Polaznici će prije svakog termina dobiti link preko kojeg će se moći spojiti na Zoom meeting. Postoji ograničen broj mogućih sudionika na edukaciji.

The event is finished.

Datum

18 lip 2020
Završeno!

Time

19:00

Cijena

150,00

Lokacija

Centar Proventus
Centar Proventus d.o.o., Rudeška cesta 179, Zagreb, Hrvatska
Website
https://centarproventus.hr
Kategorije

Organizator

Centar Proventus
Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
[email protected]
X
QR Code

Comments are closed.