Online radionica: Dosada kao problem ili prilika? – izazovi ljetnih praznika

Roditeljima ljetni praznici mogu trajati cijelu vječnost i pravi je izazov kako djeci ispuniti vrijeme. Ovi praznici mogli bi biti posebno izazovni jer im je prethodilo dulje razdoblje boravka kod kuće i puno je ideja vjerojatno već iskorišteno. Također, djeca su u prethodnom razdoblju još više vremena provodila uz mobitele i druge ekrane te će vjerojatno, u nedostatku sadržaja, nastaviti isto činiti tijekom ljeta. Neka djeca će dio ljeta provesti s bakama i djedovima ili na drugi način razdvojeni od roditelja pa će izazov biti odvajanje. Tinejdžeri su pak sada gladni druženja i izlazaka te će možda još i više nego inače biti izazovno postavljati im granice.
Ljetnim izazovima i načinima kako im doskočiti, bavimo se na ovoj ljetnoj radionici! Osim planiranih tema, na radionici će biti prilika i da podijelite što je vama izazov u planiranju ljetnih praznika te postavljate pitanja.

Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici.

Kada: četvrtak, 09.07.2020. od 19.00 do 20.30

Cijena: 150,00kn

Prijave: [email protected] ili 015813604

Platforma koja će se u ovu svrhu koristiti je Zoom koji je podržan od Europske organizacije za psihoterapiju s obzirom na to da zadovoljava vrlo visoke sigurnosne standarde. Polaznici će prije svakog termina dobiti link preko kojeg će se moći spojiti na Zoom meeting. Postoji ograničen broj mogućih sudionika na edukaciji.

The event is finished.

Datum

09 srp 2020
Expired!

Time

19:00

Cijena

150,00

Lokacija

Centar Proventus
Kružna ul. 81, Zagreb, Croatia
Kategorije
Centar Proventus

Organizator

Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
[email protected]
X
QR Code

Comments are closed.