Online radionica: Djeca i tehnologija – kako naći ravnotežu?

Posljednjih godinu dana uistinu nam je pokazalo da je tehnologija sastavni dio i naših i dječjih života. Online kontakt s odgajateljicama u vrtiću, online nastava, online druženja, online slobodne aktivnosti, online psihoterapija i savjetovanje… I da želimo, djecu sada teško možemo potpuno maknuti od ekrana, a sve online aktivnosti dobro su testirale naše mogućnosti ograničavanja vremena pred ekranima. Svatko tko danas odgaja djecu ili radi s njima danas zna što su Fortnite, Minecraft, Tik Tok, Snapchat, Youtuberi i slično. Kroz rad se često susrećemo s djecom koja po nekoliko sati u danu provode na mobitelu, računalu, pred TV-om ili Play Station-om. Često upravo ovi sadržaji postaju centralni predmet njihovog interesa, a drugi prestaju biti dovoljno zanimljivi i uzbudljivi.

Vještinu služenja različitim oblicima tehnologija koju djeca danas postižu, mi odrasli teško dostižemo. Treba li nas sve ovo brinuti ili ne? Što znamo do sada o djeci i korištenju tehnologije? Kako prilagoditi očekivanja i pravila u pogledu korištenja tehnologija realnim okolnostima? Kako postaviti granice u korištenju tehnologije i zašto je to važno? Ovim i drugim pitanjima bavimo se na ovoj online radionici.

Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici i pisane materijale.

Kada: četvrtak, 18.02.2021., od 19.00 do 20.30

Cijena: 150,00kn

Prijave: [email protected] ili 015813604

Platforma koja će se u ovu svrhu koristiti je Zoom koji je podržan od Europske organizacije za psihoterapiju s obzirom na to da zadovoljava vrlo visoke sigurnosne standarde. Polaznici će prije svakog termina dobiti link preko kojeg će se moći spojiti na Zoom meeting. Postoji ograničen broj mogućih sudionika na edukaciji.

The event is finished.

Datum

18 velj 2021
Završeno!

Time

19:00

Cijena

150,00

Lokacija

Centar Proventus
Centar Proventus d.o.o., Rudeška cesta 179, Zagreb, Hrvatska
Website
https://centarproventus.hr
Kategorije

Organizator

Centar Proventus
Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
[email protected]
X
QR Code

Comments are closed.