Online ciklus otvorenih grupa podrške: Dan po dan

Ako se ovih dana osjećaš usamljeno, nemirno, nedostaje ti razgovor i razmjena doživljaja s drugima, želiš saznati kako je drugima i naučiti što ti još može pomoći u nošenju sa vlastitim mislima i osjećajima, imamo nešto za tebe.

Centar Proventus započinje sa psihoedukativnim ciklusom otvorenih grupa podrške „Dan po dan“!

Pridruži nam se u svim ili nekima od termina i zajedno ćemo lakše prebroditi sadašnje razdoblje s ponešto znanja i vještina koje može ponuditi Centar Proventus te pregršt podrške i dijeljenja iskustava što možemo dati jedni drugima!

Teme i kratki opis svakog susreta:
03.04.- A kako sam ja?
Tako jednostavno pitanje, a često ni sami ne znamo na njega odgovor. Kroz različite vježbe otkrivat ćemo kako smo i što nam treba.
07.04.- Mislim, dakle znam?
Naše misli su bezbrojne i lete u svim smjerovima te nam mogu olakšavati i otežavati. Važno je zato naučiti porepoznati pogreške u mišljenju koje svi radimo i preispitati ih.
10.04. – Usamljenost
Mnogo se ljudi u današnje vrijeme osjeća usamljeno i otuđeno od drugih, a sada kada su nam kontakti s drugima dodatno ograničeni to može biti još više izraženo. Pokušat ćemo otkriti što nas sprečava u povezivanju s drugima.
14.04. – Suosjećanje sa sobom i drugima
Učimo kako brinuti o sebi i drugima, a da to bude motivirajuće te bez okrivljavanja i prozivanja.
17.04. – I meni je teško!
Kakav je tvoj put kroz karantenu/izolaciju? Što ti je najteže? Što si naučioˍla? Dijeljenje donosi olakšanje i povezuje nas.

Prijave: Prijaviti se možete na e-mail adresu [email protected] ili broj 01 5813 604. Svakako napomenite na koje termine želite doći. Prije početka svakog susreta, prijavljenima ćemo poslati link preko kojeg će se uključiti. Na jednom susretu može sudjelovati najviše 15 osoba.

Grupe podrške održavat će se online. Platforma koja će se u tu svrhu korisiti je Zoom koji je podržan od Europske organizacije za psihoterapiju s obzirom da zadovoljava vrlo visoke sigurnosne standarde.

Kada: 03.04., 07.04., 10.04., 14.04., 17.04.; od 10.00 do 11.30

Cijena: 60,00 kuna po terminu
ili 250,00 kuna za jednokratnu uplatu svih 5 termina

The event is finished.

Datum

03 tra 2020
Završeno!

Time

10:00

Cijena

60,00*

Lokacija

Centar Proventus
Centar Proventus d.o.o., Rudeška cesta 179, Zagreb, Hrvatska
Website
https://centarproventus.hr
Kategorije
Centar Proventus

Organizator

Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
[email protected]
X
QR Code

Comments are closed.