Uvodna radionica iz Integrativne psihoterapije igrom

Cilj ove radionice je pružiti potrebne informacije o edukaciji Integrativna psihoterapija igrom te pružiti uvid u integrativni model terapije igrom.

Uvodna radionica namijenjena je svim zainteresiranim psihoterapeutima i savjetodavnim terapeutima koji razmišljaju o upisu edukacije. Na ovoj uvodnoj radionici imat ćete priliku upoznati se s voditeljicom, osjetiti način rada te saznati osnove o integrativnom modelu terapije igrom koji razlikuje dvije važne dimenzije koje se prate prilikom psihoterapijskog rada, a to su dimenzija svjesnosti klijenta o problemu koji je cilj tretmana te dimenzija psihoterapeutove uključenosti na direktivan ili nedirektivan način.

Stupanjem na snagu Zakona o psihoterapiji, propisano je da je za psihoterapijski rad s djecom i adolescentima potrebna dodatna edukacija kojom se stječu potrebna znanja i kompetencije za rad sa ovom populacijom. Edukacija Integrativna psihoterapija igrom pažljivo je kreirana i usklađena s  Zakonom o psihoterapijskoj djelatnosti, standardima Europske interdisciplinarne organizacije za terapijske usluge za djecu i mlade (EIATSCYP), standardima Europske organizacije za psihoterapiju (EAP) i Američke organizacije za terapiju igrom (APT).

Polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju na radionici.

Voditeljica radionice: Tatjana Gjurković, mag.psych, CTA- P, TSTA-P, RPT-S

Kada se radionica održava:

29.- 30.09.2023. od 9.30 do 17.00 oba dana (ukupno 16 školskih sati edukacije)

Cijena radionice: 200 eur

Adresa održavanja: Rudeška 179, Zagreb, I kat u Centru Proventus

NAPOMENE:

*Uvodnu radionicu u ovom terminu nije moguće pođati online, već samo uživo na navedenoj adresi.

*Uvodna edukacija je uvjet za upisivanje edukacije Integrativna psihoterapija igrom. Edukacija Integrativna psihoterapija igrom namijenjena je psihoteraeputima i savjetodavnim terapeutima koji žele steći licencu za rad sa djecom i adolescentima i/ili nadopuniti postojeće psihoterpaijske kompetencije.

*Početak novog ciklusa edukacije Integrativna psihoterapija igrom je u planu za studeni 2023. a detalje o ovoj edukaciji ćemo objaviti na web stranici nakon što dobijemo verifikaciju od strane HKPT za izvođenje iste. Za više informacija o programu, javite se direktno voditeljici na tatjana@centarproventus.hr

 • 00

  dani

 • 00

  sati

 • 00

  minute

 • 00

  sekunde

Datum

29 ruj 2023

Time

09:30

Cijena

200 €

Lokacija

Centar Proventus
Centar Proventus d.o.o., Rudeška cesta 179, Zagreb, Hrvatska
Website
https://centarproventus.hr
Kategorije
Centar Proventus

Organizator

Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
[email protected]
X
QR Code

Comments are closed.