Besplatan Webinar: Socijalna anksioznost – naš pogrešno namješteni unutarnju alarm

Anksioznost je neugodno emocionalno stanje koje nas prati u različitim životnim situacijama koje su nam važne, a socijalnu anksioznost vežemo uz socijalne situacije poput druženja, razgovora za posao, spojeva, javnih nastupa, upoznavanja novih ljudi i slično.
Možemo je doživljavati kao neki unutarnji alarm koji, kada je umjerenog intenziteta, omogućava da se potrudimo oko stvari koje su nam važne. Problem nastaje kada se alarm pali i kada nema razloga za uzbunu i kada nas ometa i koči u svakodnevnom životu.
Predviđanje da ćemo se osramotiti, pretjerano analiziranje socijalnih situacija, izbjegavanje druženja ili javnih nastupa, pretpostavljanje tuđih negativnih procjena, samo su neka razmišljanja i ponašanja koja prate socijalnu anksioznost.

Na webinaru kojim obilježavamo ovogodišnji Tjedan psihologija bavit ćemo se boljim razumijevanjem socijalne anksioznosti i njezinih znakova te načinima kako si možemo pomoći.

Webinar je besplatan, namijenjen građanstvu i nakon njega se ne dobiva potvrda o sudjelovanju. Vrijeme održavanja je srijeda 16.02.2022., 19.30-20.30 sati.

Svi zainteresirani webinar će moći pratiti uživo putem Facebook stranice Centra Proventus. Također, događaj će se snimati te će nakon održavanja snimka biti dostupna.

The event is finished.

Datum

16 velj 2022
Završeno!

Time

19:30 - 20:30
Kategorije
Centar Proventus

Organizator

Centar Proventus
Tel.
01 5813 604
Email
[email protected]
QR Code

Comments are closed.