Primjena terapeutske igre u vrtićkom okruženju

Cilj edukacije je naučiti stručnjake kako koristiti vještine iz terapije igrom u grupnom radu. Edukacija je podržana od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja koji je preporučuju i Američke organizacije terapije igrom (APT).

Namijenjena je za: odgajatelje, učitelje, psihologe, socijalne pedagoge, edukacijske rehabilitatore, pedagoge

i druge stručnjake koji rade s djecom.

Kako je do sada našim polaznicima ove edukacije bilo možete pročitati na ovom linku:

Evaluacija održane edukacije u Splitu.

Program je raspodijeljen u 10 radionica koje se održavaju jedanput mjesečno – petak popodne (16.00- 19.30) i subotu (9.30 – 17.00). Ukupno 120 sati stručne edukacije.

Kada počinje? 27. 9. 2019.

SVA MJESTA ZA OVU EDUKACIJU SU POPUNJENA

Za dalje informacije o tomu kada će edukacija biti ponovno održana pratite naš web i FB stranicu

ili pišite na info@centarproventus.hr

​Gdje se održava? Centar Proventus, Kružna 81, Zagreb

​Cijena programa: 6 500,00 kn (5 200,00kn + PDV)

  • Moguće je plaćati do maksimalno 15 rata (npr. 15 rata po 400 kn).
  • Niža cijena, od 6 000,00 kn po osobi vrijedi za dvoje i više stručnjaka iz iste ustanove ili za polaznike koji su sudjelovali u nekojoj od edukacija Centra Proventus.

​Sudjelovanjem dobivate:

  • 120 školskih sati stručne edukacije raspoređene kroz 10 radionica
  • Rad u grupi do 15 polaznika u ugodnoj, pozitivnoj i zaigranoj atmosferi
  • Voditeljicu s bogatim znanjem i iskustvom u radu s djecom predškolske dobi
  • Potvrdu o sudjelovanju na 120 sati edukacije koju preporučuje Ministarstvo znanosti i obrazovanja
  • Pisane materijale
  • Ručak u subotu i osvježenja u pauzi

Više o edukaciji pročitajte ovdje. Prijavnicu možete naći ovdje.

​Neki komentari polaznica o edukaciji:

“Od prvog susreta ste me oduševile jer sam vidjela da svakoj temi pristupate odgovorno i dajete nam konkretne odgovore na naša pitanja i poteškoće s kojima se susrećemo u radu. Sve je bilo stručno, a opet lako shvatljivo, pamtljivo i primjenjivo.”

“U vrlo kratkom vremenu koje smo proveli zajedno puno sam naučila o sebi i ljudima oko sebe. Radionice su me naučile da bolje i lakše razumijem sebe i sve koji me okružuju bilo da se radi o djeci ili odraslima. U vrlo ugodnoj i intimnoj atmosferi koja vlada na radionicama naučila sam kako biti bolji odgojitelj,majka,prijatelj,supruga…Hvala što imate razumijevanja i što iz svake od nas izvučete ono najbolje.”

“Na kraju svakog modula pohvalim Vas kako se svaki puta osjećam više nego ugodno i već sada znam da kada sve završi falit će mi naša druženja iako se nadam daljnjoj suradnji i nekom druženju. Presretna sam što mogu sudjelovati u Vašim edukacijama i što doista sve o čemu pričamo mogu kao odgajatelj primjeniti u vlastitoj praksi. Već nakon prvih druženja “nametnuli” ste mi promišljanje o sebi samoj, a rezultati su već sada vidljivi. Osjećam to u svakodnevnim sitnicama koje, kada se zbroje, puno znače.”

​”Veliko je zadovoljstvo napokon pohađati edukaciju na kojoj nam stručnjaci svojim znanjem i vještinama te konkretnim primjerima iz prakse pomažu razumjeti gradivo koje nam iznose. Kroz krasne igre i vježbice, u vrlo ugodnoj i opuštenoj atmosferi osvještavamo svoje potrebe i želje te na taj način učimo kako lakše, kvalitetnije i uspješnije možemo pomoći djeci oko sebe. Veliko hvala na tome!”

“Jedna riječ: NEPROCJENJIVO!!!! Hvala Centru Proventus što postoji i ima volje i želje prenositi svoje znanje i praksu onima koji to žele dobiti i primjenjivati.”