Dario je magistar psihologije.

Biografija

Voli i želi pomagati ljudima te je od početka studija psihologije skupio preko 500 volonterskih sati na: Hrabrom telefonu, Dječjoj kući Borovje, Savjetovalištu Luka Ritz, Sirius centru, Ženskoj sobi te Plavom telefonu.

Voli stvarati dodanu vrijednost i kreativni rad te je tako u koautorstvu nastao program „Tko je to u ogledalu?“ za mladiće u Centru BEA, autorski program u Logos modi te dva autorska programa u govorničkoj akademiji Demosten. Najviše je zaokupljen ciklusom predavanja „Pričajmo o ljubavi“ kojem je autor i izvođač. Kvalitetu i potrebitost programa prepoznao je i Grad Zagreb koji je financirao jedan ciklus. Autor je brošure „Pričajmo o ljubavi“ namijenjene za parove.

Za vrijeme pripravničkog staža kao psiholog u jednom zagrebačkom gradskom vrtiću otkriva svoju ljubav u radu s djecom. Kako bi bio što kvalitetniji stručnjak i podario djeci još veće razumijevanje, podršku, toplinu i pravilno zadovoljenje njihovih psihičkih potreba završava edukaciju „Terapija igrom: vještine i intervencije u radu s djecom“. I dalje radi na sebi, osobno i profesionalno, te je trenutno završio prvi stupanj KBT-a, TA 101 i tečaj Mindfulnessa za stručnjake.

Od siječnja 2019. Dario postaje aktivan član tima Centra Proventus. Radit će predavanja i radionice na temu partnerskih odnosa te konzultacije za roditelje.

Zaljubljenik je u knjige psiholoških tema, emotivnih kazališnih predstava i slatkih vina… Mašta o tome kako će jednoga dana uživo vidjeti pandu i male pandice u kineskom rezervatu.

preloader